Som vi tidligere har kunnet meddele her på sitet rammer Iniquity Pumpehuset i 2013.

Nu er den endelige dato + support offentliggjort. Pumpehuset skriver i en pressemeddelelse:

Gør jer klar til et fatalt dødsmetalangreb!

Iniquity er tilbage en sidste gang i form af ”The Hidden Lore” line-uppet. Gendannelsen af det danske kult dødsmetalband markerer 15-årsdagen for udgivelsen af ”The Hidden Lore”, samt 10-årsdagen siden bandet gik fra hinanden. Med dette line-up, vil Iniquity give alle de danske dødsfans én sidste chance for at opleve bandet live. Forvent en masse hits fra de legendariske plader ”Five Across the Eyes”, ”Serenadium” og selvfølgelig ”The Hidden Lore”.

Hovedsupporten denne aften vil blive leveret af københavnske Dreadlord. Bandet er lige nu albumaktuelle med deres første fuldlængde ”Execution of the Weak”. Bandet gør sig i brutal dødsmetal, stærkt inspireret af bands som Dying Fetus, Nile og Cannibal Corpse, så man er her sikker på at blive blæst omkuld af et hav af blastbeats.

Åbningsbandet på aftenen er Haderslev-baserede Disintegrated. Det forholdsvist unge band har modtaget meget ros for deres EP ”This is Art” og fuldlængden ”Carnal Decay of Life”. Bandet spiller mid-tempo dødsmetal med masser af groove, der gør det svært ikke at få nakken i bevægelse.

Denne herlighed finder sted 22 feb. 2013 

Billetter kan allerede nu købes her OG kære venner – køb nu forhelvede i forsalg, hvis du/I VED man skal afsted!!!!