Så er det tid til endnu en kamp i ringen! 

Mighty Music præsenterer for tredje år i træk MIGHTY FIGHT NIGHT!

MIGHTY FIGHT NIGHT er et koncept og en begivenhed, der sætter fokus på den danske metalscene gennem et storstilet show med nogle af de mest lovende danske metalbands. Showet finder sted på spillestedet VEGA, og under disse fantastiske rammer går MIGHTY FIGHT NIGHT i luften lørdag d. 19. januar 2013.

3 bands vil dyste om sejren, hvor vinder-bandet ligesom i år, vil få lov til at optræde på Copenhell’s Pandæmonium scene i 2013, samt en plads på næste års MIGHTY FIGHT NIGHT event!

Sidste år løb Barricade med den eftertragtede plads og sammen med The Interbeing vil de stå for videre underholdning i løbet af aftenen.

Dommerpanelet består af repræsentanter fra COPENHELL, P6 Beat/Sort Søndag, Devilution.dk og Mighty Music. Vurderingen vil blive todelt, så dommerne har 50% medbestemmelse, mens publikum også får 50% medbestemmelse igennem stemmesedler, der bliver udleveret ved døren.

Er det noget for dit band, så skal du sende en mail til info@mightymusic.dk med et link, hvor man kan høre jeres musik (minimum 2 sange) samt en beskrivelse af bandet og et bandfoto.

Tilmeldingsfristen er d. 11. december kl. 23.59.

Kilde og link til event