Danmarks største metalfestival COPENHELL og streamingtjenesten WiMP har indgået et fast samarbejde, der skal slå metalgenren fast på musikkortet i WiMP og dermed give brugerne nogle fantastiske metalliske musikoplevelser.

Både i forbindelse med COPENHELL 2012 og fremadrettet får COPENHELL nu sin helt egen permanente COPENHELL-side i WiMP. En side, der stiller skarpt på metal og præsenterer genren i alle dens afskygninger, og hvor det er COPENHELL, der baseret på solide indsigt i genrerne udvælger, anbefaler og laver playlister i samarbejde med WiMP.

Sammen vil COPENHHELL og WiMP sikre, at alle metalfans nu omsider får en streamingtjeneste, der også prioriterer metal og giver genren et velfortjent fokus.

COPENHELL er på få år blevet en central musikbegivenhed for passionerede metalfans i hele Nordeuropa. Vi ser frem til at bringe festivalens mørke, uhøjtidelige og skæve univers ind i WiMP i tæt samarbejde med festivalens metalkyndige ildsjæle,” udtaler Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP, om samarbejdet med COPENHELL.

Samarbejdet tager sin start i forbindelse med årets COPENHELL, der løber af stablen den 15. og 16. juni på Refshaleøen. I WiMP vil der være helvedes god warm-up til festivalen i form af playlister, der dykker ned i årets stilsikre COPENHELL metal line-up, hvor navne som Slayer, Marilyn Manson, Lamb of God, Killswitch Engage, Mastodon og Meshuggah er at finde på lægter og scener. Ligeledes vil der også komme playlister, der løfter sløret for COPENHELLs egne metalfavoritter. Plus meget andet af ondeste metalskuffe.

”Det er med stor glæde at COPENHELL og WiMP har indgået et fast samarbejde om at løfte metallen på streamningsiden. Vi ser WiMP som en meget seriøs spiller, der ikke kun smider en lind strøm af musik ud, men faktisk også ved noget om den. Så at vi kan være med til at bidrage med vores viden og give vores input om metal videre, ser vi meget frem til,” lyder det fra COPENHELL.

 

Du kan fortsat købe billetter til festivalen på Refshaleøen d 15-16/6 – så skynd dig!!!!