Veil Of Maya (US), Betraying The Martyrs (F), Vildhjarta (SE), Volumes (US), Structures (CA) byder op til djent når Pumpehuset d. 16. maj byder på teknisk metalaften!

Det amerikanske deathcore/tekniske dødsmetal band Veil Of Maya, der kommer med nyt album d. 28/2 med titlen Eclipse, har lidt af en lineup med sig når de river pumpehusets vægge ned i midten af maj!

Personligt skal det blive rigtig spændende at se Vildhjarta fra sverige spille, der spiller en mytologisk og koncept-drevet form for teknisk dødsmetal (eller Djent som det så populært kaldes) fra deres virkeligt fede debutalbum Månsstaden, der landede på undertegnets top 10 over fedeste metaludgivelser i 2011!

Betraying the Martyrs spiller en mere traditionel form for teknisk metalcore, der dog også inddrager enkelte symfoniske elementer, Volumes og Structures spiller progressiv dødsmetal som vi kender den i stil med Meshuggah (dog lidt mere melodisk).

Personligt er jeg klar på at få revet ansigtet af denne aften! og til den favorable pris a 90kr er det vil lige til at klare!

Link til event på Pumpehusets hjemmeside