Ærede metalfolk! Så er de på den igen! Copenhell kommer i næste uge med nyheder og ny musik til os alle!

Det er netop kommet denne annoncering på copenhell’s facebook:

“I næste uge bliver der i den grad lukket op for gaveposen, når vi af to omgange tilføjer yderligere navne til COPEHELL 2012! Vi kommer med kæmpe nyheder og glæder os som små sataner til at dele det med jer! Stay tuned, heavy – og rigtig god weekend!”

Man kan måske fristes til at tro der bliver smidt endnu et hovednavn på plakaten? Det virker ret passende eftersom Metaltown i Sverige, der ligesom Copenhell er d. 15/6 og 16/6 og arrangeret af Live Nation, forleden offentliggjorde en omgang navne. -meget god mulighed for at vi ser nogle af disse!
Udover de selvsamme 4 navne som Copenhell allerede har offentliggjort (Lamb Of God, Anthrax, Trivium og Skeletonwitch) er artister såsom Marilyn Manson, Killswitch Engage, Within Temptation, Vader, Sabaton og DevilDriver derfor en stor mulighed! (kilde: Metaltown.se)

En anden prominent festival der ligger i samme weekend er som tidligere nævnt franske Hellfest, og her håber jeg personligt på Amon Amarth, Dimmu Borgir, Machine Head, Pentagram og Taake. (full lineup kan læses her: Hellfest.fr

Ang. de store nyheder får vi måske det nye logo at se?

Det bliver spændende at følge hvad de har til os i næste uge!