Som vi tidligere har meldt her på blastbeast så skulle The Rock efter omsvirrende rygter lukke d. 1/1/2012 – hvilket bl.a. gjorde vi fik en helt masse folk op af stolen! Men nu har døden valgt at svinge sin le og satan tager et af sine børn til sig endnu tidligere end ventet. The Rock lukker nemlig imorgen.

Metalized Magazine skriver på sin Facebook:

“THE ROCK LUKKER I MORGEN
Vedholdende rygter i musikmiljøet og flere anonyme kilder i det københavnske musikmiljø bekræfter uafhængigt af hinanden, overfor Metalized at The Rock lukker i morgen, torsdag d. 24. november. Oprindeligt havde rygterne lydt at The Rock ville lukke 1. januar, men de – sandsynligvis – store økonomiske problemer på spillestedet betyder, at man allerede i morgen må dreje nøglen om. Dermed er koncerten i morgen med bl.a. Electric Hellride aflyst, mens Born Bad på fredag flyttes til Beta. Flere planlagte koncerter på The Rock i den kommende tid er flyttet og andre forsøges flyttet til alternative spillesteder, mens andre vil blive aflyst. Koncerten i aften på The Rock med engelske The Dead Lay Waiting afvikles som planlagt og kan dermed blive den sidste chance for at opleve live-musik på The Rock.
R.I.P. www.the-rock.dk”

Det vil sige ENDNU en gang har vi hverken fået advarsel eller udmelding fra The Rock selv. Uforskammet over for jeres fans!!! Føj for fanden.
Personligt har jeg en teori om der kan være tale om noget konkurserklæring fra The Rocks side, hvilket vel i sidste ende har medført at de ikke har kunne melde ud i forvejen om deres lukning hvorefter at fortsætte med at holde koncerter? -hvis dette er sandt tror jeg også vi kan glemme at de finder nye lokaler lige med det samme, i hvert fald hvis det skal være samme ledelse og firma der skal drive det. ØV!

Mange koncerter bliver forsøgt flyttet med kort varsel, men den øjeblikkelige lukning medfører desværre også at en del koncerter nok aflyses (stort set alle koncerter er “Lukket” på billetlugen..) – heriblandt koncerten med Endstille, Blodarv og Atius på lørdag som jeg, personligt, havde set utroligt meget frem til! – i den vending vil jeg anbefale folk om at tage ind og se New Keepers Of The Water Towers, Invisius og Contrition på Gimle i Roskilde på lørdag!! Jeg oplevede NKOTWT på Roskilde Festival i 2010, og tro mig – de sparker røv! Til arrangementet er selveste Anders Bøtter og Carsten Holm dj’s, så mød glad op og lad os komme på andre tanker! 50kr i entré og fucking 25kr med studiekort! KOM GLAD!

Link til event på facebook

Den sidste livekoncert på The Rock vil være med deathcore bandet The Dead Lay Waiting idag Onsdag d. 23/11/2011.