I de sidste par uger har musiktjenesten WiMP spurgt folk på facebook om hvilke bands og solister de godt kunne tænke sig at se, og her tidligere idag blev stemmerne talt op. Som det er med så mange andre offentlige poll’s så læste jeg denne med forventningen “jaja, Eminem, Daft Punk bla bla bla..” Men minsandten om ikke der er en del metal og hård rock i folket derude!

Listen tæller bl.a. Rage against the machine, Foo Fighter, System of a down, Tool, Dad, Lamb of God og In Flames blandt de navne som har fået flest stemmer. At Eminem er den altoverskyggende stemmesluger lister vi dog lige så pænt hen over…

Kære roskildepublikum.. Det her varmer sgu mit iskolde metalhjerte at se! Her gik jeg og troede der var gået sunny beach kanal-5 skandale-tv i jer alle! Glem nu ikke musikken!

Så mangler vi bare at bookerne lytter efter!

link til blogindlægget: klik her