Kan du forklare mig en ting? Hvorfor laver Metallica ikke en Master Of Puppets mere? Tiden dengang var jo meget mere awesome og MÆDL! Dengang var der trve kvlt fra Dimmu Borgir, fee’ døø fra Morbid Angel og Carcass og vi ku senere hen lære bands som Slipknot, The Haunted og danske Volbeat at kende der lovede godt for endnu mere truu, kvlt og wtf.. Men så skete der noget.

Jeg har fanget ham fra facebook/youtube/forumet/pladebutikken/bagerst i salen med armene over kors til en snak om svundne dage og metalmusik generelt.

Godaften og tak fordi du stiller op til interview/konfrontation.

 “SLAYEEEEEER!”

ja… Metallica, Dimmu Borgir, Morbid Angel, Carcass, Slipknot, The Haunted, Volbeat. I fuckede up.

“ja de gjorde!”

Nej ikke dem. Jer.

“os?”

Ja, jer. Jer som forlod de bands I forelskede jer i, de bands der bragte jer glæde ved at udgive passion og sjæl for deres arbejde for at give jer en ny oplevelse for hver plade der udkom. Fortjener de ikke respekt for at lægge kræfter i både at lave den mest upopulære populærmusik der findes samtidigt med de prøver at udvide deres og jeres horisont?

“Men det er slet ikke den samme plade de har lavet siden debuten!”

Nej. Det er det ikke. Og nu spiller de jo store koncerter og du har tilmed set en gut i en hvid t-shirt som kan lide dem. Sig mig lige, hvad har det med musikken at gøre?

“De skriver jo lorte-popmusik nu!!” 

Nej det gør de ikke. Har du hørt popmusik? Tænd din radio… Har du gjort det? Godt. DET er popmusik! Det du refererer til er blot en undskyldning for at du kan lyde som den vigtige officer douchebag fra trueness-politiet. Din lædervest afslørede dig.

“*bøvs* du er en emo-core fag! Du burde lytte til noget Slayer og *nævner diverse undergrunds-bands fra de baltiske lande*”

Og hvad så? Så hvis lytter jeg til dine bands. Hvad så hvis jeg kan lide dem? Hvad så hvis alle kommer til at kunne lide dem? Er det så mission accomplished for dit vedkomne, eller bliver de også lynchet til ære for nyt/gammelt?

-Nok om det, vi finder jo nok ikke ud af det.

Men jeg så dig bl.a. kommentere Copenhell’s nyligt offentliggjorte hovednavn Lamb Of God (det skal siges at jeg selv er stor LOG fan – men de er trods alt det 2. mest ønskede navn på festivalen) at de er mainstream MTV lort…. Medmindre Usher skriver sange om død og ødelæggelse, medmindre LMFAO bryder ud voldsom shred og “Room Raiders” og “Made” har spontane circle pit og wall of death, så er det ikke MTV. Det du referer til er det gamle MTV2 – dengang udfordrende musik rent faktisk blev spillet på TV.

“Men de har stadig alt for mange fans!” 

Holy mother of god’s brother-in-law’s secret lover’s satanic little brother! Lad mig få en ting clearet her.

Fans følger deres yndlingsbands. Fans kender deres tracks, ikke kun singlerne. Fans køber pladerne – i special editions, både på cd og vinyl. Fans er ligeglade med om der er for mange andre fans.

Det du gør er ynkeligt. Støt metalmusikken, den har fucking brug for det!

Vi siger tak til ham fra facebook/youtube/forumet/pladebutikken/bagerst i salen med armene over kors, selvom vi ved han sikker snart skriver ignorante kommentarer til dette blogindlæg.

**alle svar er baseret på samtaler jeg enten selv har haft eller har observeret.