Siden Frank Carter and The Rattlesnakes blev dannet, har de været faste gæster i Danmark, og heldigvis for det, da de altid har leveret stærke liveshows, uanset om det har været på et lille spillested som Beta eller på festivaler som Copenhell og Roskilde. Det første af disse shows var netop på Roskilde Festival i 2016, og nu tæller vi ned til deres koncert nummer 10 igen på Roskilde Festival, denne gang på Eos scenen!

Foto: Jannie Ravn Madsen

Det største spørgsmålstegn inden showet for undertegnede var, om der ville være lige så meget energi og vildskab som de andre gange, jeg har set Frank Carter. Albummene er blevet mere afdæmpede, og det seneste “Dark Rainbow” er mere rocket og tættere på britpop end den punk, vi lærte bandet at kende med. Efter åbningen med “Can I Take You Home” forsvandt Frank ned i publikum til “Self Love”. Der valgte han at blive et par numre, mens han tog ansvar for en pit kun for kvinder og generelt skabte stemning omkring sig, inden han til sidst tog turen op og stod på publikum, mens han sang færdig.

Det var rigtig fedt for publikum omkring Frank Carter, men viste også et problem for EOS-scenen,

Foto: Jannie Ravn Madsen

nemlig at der ikke er nogle skærme, hvilket gjorde, at alle de publikummer, der ikke stod tæt på ham og pitten, ikke kunne se, hvad der foregik. Med al respekt for resten af bandet, så er han den, man kommer for at se.

Det endte dog nok med ikke at betyde så meget, da bandet spillede godt. Sangene blev leveret med energi og kraft, selv om flere af dem er blevet mere afdæmpede. Det virkede fint med sættet, hvor der blev skabt et flow mellem høj energi og de mere følsomme numre. Dermed viser han og bandet, at selv om stilen ændrer sig på albummene, er de stadig et fantastisk liveband, der underholdt og holdt liv i det store publikum, der var mødt frem til EOS-scenen. De afsluttede i fællesskab med “I Hate You”, som er en sang fra Frank Carter til ham selv og ikke mod publikum!

Til oktober kommer bandet tilbage til Danmark og spiller i Amager Bio, hvor det må forventes, at publikum igen får en koncert med både nærvær og energi!