Efter et 2019 hvor Danmark havde besøg af stærke hardcore navne i en grad, der ikke er set ofte før, blandt andre kan nævnes Comeback Kid, Cancer Bats, Terror, Knocked Lose ect., er mit håb at det har gjort, at bookerne derude har set, der er et marked og at koncerterne leveres på et meget højt niveau.

Desværre er der ikke det store på programmet endnu, men året er også kun lige begyndt.

Skrevet af Martin Horn Pedersen

KONCERTER/FESTIVALER

Af mere konkrete ting ser jeg personligt meget frem til Sum 41 i Amager Bio 3/2/20! På tide at de kommer forbi, med deres evigt festlige poppunk!
Lamb of God + Kreator headliner Forum Black Box d. 28/3, men mest af alt glæder jeg mig til at gense Power Trip, som i sommers leverede et af 2019’s bedste shows på Roskilde Festival!

Derudover er det værd at nævne, at Prime i år holder Prime Fest med, hvad der måske er det stærkeste 1 dags lineup set meget længe i Danmark, så 22. maj bliver en dag af de helt store. Så er man også varmet godt op inden “Weiss-tival”… jeg mener Copenhell, går løs :D

Roskilde Festival har ikke det store metal på programmet pt. men Blastbeast metal camp er et årligt højdepunkt og jeg har fuld tillid til, at bookerne får styr på programmet :D

UDGIVELSER

På udgivelses siden ser jeg meget frem til det kommende Cabal album – vi har allerede fået lov til at lytte på album og det tegner rigtigt godt, men altid spændende at se hvad fansene siger

  • Jeg håber, det nye Power Trip album kommer i 2020, så der kommer mere  af succesen med deres blanding af hardcore og thrash.
  • Four Year Strong – Brain Pain – Første single fra albummet tegner godt og Four Year Strong har en smuk måde at kombinere poppunk med hardcore!
  • Deftones – Alt tyder på et nyt album i 2020 – med en booking på Roskilde Festival, ville det være meget underligt, hvis et sådant ikke kom, særligt da Chino Moreno har været ude og give udtryk for, at det trækker i en mere hård retning.
  • Anti-Flag – 20/20 Vision – til sidst tillader jeg mig at tage Anti-flags nye råd og stærke album med, som godt nok er udkommet før dette album, men damn det er godt – kan kun håbe at en tour med dette ramme DK.

Alt i alt er der meget at se frem til i 2020 allerede nu, selv om masser af guld helt sikkert ikke er os bekendt endnu.

Martin Horn Pedersen. Foto: Weiss