RMF kan i denne omgang præsentere en pakke brutalitet bestående af Tysk tech-død, Amerikansk dødsmetal, Dansk thrashmetal og dødsthrash!

Danske IMPALERS har i over 10 år spredt deres thrashmetal over det europæiske kontinent, og har cementeret sig blandt toppen af dansk thrash. De har turneret land – og udland – tyndt med over 100 koncerter på CV’et, samt udgivet tre kritikerroste albums og to EP’er, og supportet nogle af genrens største navne. Bandet har dog nu fundet ud af, at det er tid til at lægge projektet i graven for nu, så dette er måske sidste chance for at opleve dem live!

I Djurslands mørke bakkelandskab buldrer det derudaf; WORLD WAR 5 er på vej! Med rutinerede kræfter der tidligere har spillet i Illdisposed, Barcode og Hell’s Domain er der erklæret krig. Der er varslet et debutalbum som lander i 2019, og der er dømt old school død blandet med bøllekor og thrashmetal!

I Tyskland finder vi tech-dødsgutterne fra DEFEATED SANITY, som finder deres største inspiration i USA. Og man kan sagtens høre, at de har lyttet til deres del af Cannibal Corpse, Immolation, Suffocation og mange andre i den genre.

Amerikanske SKINNED har spillet dødsmetal i nærmest hele verden. Til april ruller dødsmaskinen forbi Aarhus, og det er med garanti for blastbeats, slams og tunge med fængende guitarriffs!

Foreningen Metal Royale kan for 12. gang præsentere Royal Metal Fest i hjertet af Aarhus! Datoerne er 5.- 6. april 2019, begge dage vil byde på masser af tonstung metal på Voxhall, Atlas og Radar!

Partoutbillet kan ellers erhverves for 595 kr. (inkl. gebyr) .
Billetter købes på https://fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest- 2019/
Der kommer også dagsbilletter, men disse bliver først sat til salg senere.