Hvad har medlemmer af navne som Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance og Beheaded tilfælles?

 
Svaret er det nye band Coffin Birth fra 2018.
Bandet er et resultat af et samarbejde mellem nogle af de fineste musikere fra den italienske og maltesiske ekstreme metalscene, bestående af Giulio Moschini (Hour of Penance) – Marco Mastrobuono, Francesco Paoli (Fleshgod Apocalypse | Ex-Hour of Penance ) Davide Billia (Hour of Penance | Beheaded) og Frank Calleja (Beheaded).

Coffin Birth udgiver deres debut via Time To Kill Records d 30 november. Men allerede fra i dag kan du høre singlen “Christ Infection Jesus Disease” via den danske premiere her på Blastbeast.dk

Frank Calleja udtaler om singlen:

“‘Christ Infection Jesus Disease’ is the 3rd single to be released by COFFIN BIRTH from the album “The Serpent Insignia”, set for release on 30th November 2018 on Time To Kill Records. The song takes no prisoners. Sonically it’s Motorhead on amphetamines and lyrically it is an explicit, direct, and bold assault on the fallacy and fraud that religion and Jesus – its most coveted personality – represents. The holy deceit turned into a sickness, a cancer which has been spreading for thousands of years …and Coffin Birth is the cure”.