Så er en af forårets første danske metal festivaler klar med de første navne. 

I dag kan Viborg Metal Festival løfte sløret for et dansk, et svensk og et hollandsk band. 

Først og fremmest drejer det sig om den danske power/prog metal institution Manticora, der rammer Viborg med deres nyeste album “To Kill to Live to Kill”.

I den proggede afdeling tager svenske Loch Vostok ligeledes turen fra Upsalla til Viborg. Loch Vostok er er sjældent navn på disse kanter, så mon ikke det nok skal blive lidt af en oplevelse med disse svenskere i det jyske! 

Det største navn i dagens release finder vi i dødsmetal legenderne fra Pestilence. Et band der næppe behøver den store introduktion, men sikkert er det i hvert fald at Pestilence nok skal få gang i pitten under årets Viborg Metal Festival. 

Viborg Metal Festival finder sted på Paletten d 1-2 marts 2019.