For den faste læser her på Blastbeast.dk, kommer det ikke som den store overraskelse, at vi er tæt knyttet til den færøske metalscene. 
Flere gange har vi deltaget i den færøske Wacken Metal Battle og det resulterede bl.a. I, at vi for første gang i Danmark, kunne præsentere jer for Svartmálm, som en del af New Shit Showcasen sidste år.

Derfor er det også med stor glæde, at vi nu kan præsentere jer for denne episke pakke bestående af Hamferð og Svartmálm, der sammen spiller flere steder i Danmark til februar! 

Med et nyt album, Támsins likam, på vej via Metal Blade Records – udgives d. 12. januar 2018 – og en monster tour med Downfall of Gaia der starter 02.02.18, tegner 2018 sig til at blive et imponerende år for Hamferð.

Om dagens offentliggørelse siger Hamferð’s sanger Jón Aldará til Blastbeast:

“Efterhånden har vi haft nogle af vores bedste spilleoplevelser i Danmark! Sjovt nok tog det lang tid før vi for første gang optrådte på en dansk scene. For selvom der er et par rigtig fede danske doom-orkestre, så er Danmark ikke et land vi har forbundet meget med doom og sørgmodig musik. Men heldigvis tog vi chancen, fordi det danske publikum har bevist det modsatte og har givet os fantastisk og vedvarende respons. Derfor er vi utrolig spændte på at vende tilbage og præsentere en masse nyt materiale, og det bliver godt at møde vores danske venner igen!”

Ligeledes er Færøske Svartmálm på vej med deres debut album. Bandet fører den stolte og mørke metal tradition videre med deres blanding af doom/black metal og selv om de endnu ikke har udgivet noget officielt, så har de som sagt spillet i København og Aarhus til vores showcase The New Shit og til Spot Festival i 2017.

Datoerne er: