Efter længere tids sygdom er AC/DC’s founder/rytme guitarist Malcolm Young her til eftermiddag gået bort.

“Som hans bror er det hårdt at udtrykke i ord, hvad han (læs: Malmcolm Young) har betydet for mig i mit liv. Det bånd vi havde var unikt og meget specielt. 

Malcolm, job well done.”

Sådan lyder det i en opdatering fra Angus Young på Facebook, da det her til eftermiddag er kommet frem, at Malcolm Young fra AC/DC er død af sin sygdom. Malcolm led af demens og var derfor ikke med på de sidste tours med AC/DC.

Som guitarist var han i sin tid med til at starte AC/DC sammen med hans bror Angus Young. Sammen med resten af AC/DC skabte de nogle af de største klassikere indenfor rockmusikken og stadig den dag i dag er Back In Black et af de mest solgte albums på verdensplan.

Malcolm Young efterlader sig et stort minde, om en fantastisk sangskriver og en af verdens absolut bedste rytmeguitarister. 

Vi mindes Malcolm for Thats The Way We Wanna Rock n Roll!