Siberian Meat Grinder på Beta. Foto: Martin Horn Pedersen

Siberian Meat Grinder på Beta. Foto: Martin Horn Pedersen

D 7 april var det tid til, at den “russiske bjørn” lagde vejen forbi BETA. Siberian Meat Grinder mine damer og herrer!

Anmeldelsen er skrevet af  Martin Horn Pedersen

Der var ikke noget direkte opvarmningsband denne aften, men BETA bød på en gratis juleøl til de første og DJ ARMSTÆRK aka Rebecca Lou, der bl.a. står bag Huset Hardcore, sikrede god musik til øllene inden musikken gik igang.

Klokken 22 var bandet nemlig klar til indtage scenen, men hvad dælen skulle man dog forvente? Bandet har et mega sejt navn, men det er jo ikke ligefrem et band, der kigger forbi denne del af verden hele tiden. Forsangeren var iført en gummimaske af en art, og så var stilen ligesom lagt.

Der var smæk på fra starten og publikum gav den gas – også for meget gas. Der opstod hurtigt en pit der primært bestod af én mand i elektrisk kørestole, som havde en evne til ramme folk både i- og uden for pitten(hvilket gør skide nas, skal jeg hilse at sige!), samt en gruppe af folk der virkede meget opsatte på at slå i pitten. Det gav ikke meget mening, men tog ikke lang tid før en gruppe af vagter dukkede op og fik fjernet de slås-glade typer.

Det kan være svært at sætte et præcist label på dét den russiske gruppe spiller, for det er en blanding af hardcore, metalcore, thrash, hiphop og sikkert en masse andet godt. Men fælles for det hele var, at det var energifyldt hele vejen. Publikum tog godt imod stilen og gav den god gas hele vejen igennem showet. Generelt var lydbilledet meget råt og upoleret, men det var sgu alt i alt meget fint denne aften på Amager. Det er ikke stor kunst det Siberian Meat Grinder kommer med denne aften, men det tror jeg heller ikke nogen af de fremmødte forventede. Men det var perfekt at drikke guld øl til og generelt bare have en god fest sådan en fredag aften.

Bjørnen skal være velkommen tilbage igen en anden gang, og tage gerne nogle venner med til varme os op, selvom DJ Armstærk gjorde det fint. Et enkelt band inden hovednavnet havde dog været godt.

7-penta