15068509_633262823518325_5830995143992335678_oFørste The New Shit navn for 2017 er et band med høje ambitioner og et melodisk take på moderne metal. Archives Of Alaska er klar til er blive præsenteret!

 

Metalcore er efterhånden i manges øjne en døende trend fra start 00’erne, som har affødt mange andre mere eller mindre kortlivede trends. Det forbindes ofte med unge tatoverede fyre i stramme jeans med en ung og lettere naiv fanbase. Så altså, hvis disse fordomme blot er tæt på at være sande, så kræver subgenren lidt af en indsprøjtning for at holde relevansen oppe, og der bliver nødt til at komme bands til der tør bryde normerne og afprøve nye ting i de velkendte farvande. Og her kommer Archives Of Alaska til!

Archives Of Alaska blev dannet for 3 år siden i Roskilde, hvor de gamle folkeskolevenner Benjamin (guitar/vokal) og Dennis (trommer) startede bandet op, på baggrund af at have spillet meget musik sammen gennem årene. Senere hen kom Simon (bas) og Sylvester (guitar) til, og bandet blev komplet.

Målet med musikken var at søge udenom gængs sangstruktur og samtidig inkorporere alle medlemmernes forkærlighed for forskellige subgenrer der både tæller hard rock, hardcore, moderne metal og metalcore. Sangskrivning er en ting der vægtes højt, og vi mener bestemt at det kan høres allerede nu, selvom bandet kun har en EP ude, at det skinner meget igennem! Lyt selv her:

 

 

Archives Of Alaska har allerede nu et ry for at være en fantastisk liveoplevelse, og musikkens inderlighed blandet med det energiske udtryk er noget vi glæder os meget til at opleve til showcasen i 2018! Planerne for bandet er lige nu at gå i sangskrive-mode for at gøre klar til indspilningen af debutalbummet, som skal indspilles i maj sammen med producer Chris Kreutzfeldt!

Archives Of Alaska er hermed første navn i rækken af femte omgang The New Shit – så er vi fanme i gang igen!

Besøg dem her:

https://www.facebook.com/archivesofalaska/?fref=ts