copenhellSå er Danmark største rock- og metal festival atter klar med en håndfuld fuldfede nye navne til Copenhell 2017! Industrial, melodød, grind og groove metal går hånd i hånd i denne offentliggørelse! 

Ministry

Et af de navne vi glæder os allermest over i denne offentliggørelse er industrial metallerne i Ministry! Det gamle 80’er navn med den vanvittige Al Jourgensen i front, må siges at være sande pionerer indenfor den metalinspirerede elektroniske panser hegn. Uden dem havde vi nok aldrig set et band som Nine Inch Nail eller ja, hvor ville Copenhell aktuelle industrial/horror rocker, Rob Zombie, mon have været uden Ministry’s lyd?
Ministry’s seneste koncerter på Wacken har satme været massive! Så, uha, dét her glæder vi os til!!

Five Finger Death Punch

Et af de navne der kommer til at stå med stort på næste års plakat er Five Finger Death Punch.
Bandet besidder en musikalsk spændvidde, der lader dem bevæge sig fuldstændigt naturligt fra rasende, aggressive kaosnumre direkte over i smukke, stille ballader. Sidst vi oplevede “5FDP” var da de varmede op for Kiss i Forum. Her synes vores anmelder, at de var bedre end Kiss! Det skal nok blive en oplevelse, at opleve en af “5FDP”’s relativt få koncerter i Danmark!

Carcass

Så kom der endelig lidt mere ekstrem metal på årets Copenhell. Ja, det har sgu været savnet! Med Carcass har Copenhell i hvert fald sikret sig en af de helt stærke spillere på den ekstreme grind/dødsmetal scene. Det legendariske band er klar til for første gang at rive os rundt på Copenhell!

In Flames

At kalde In Flames for melodisk dødsmetal passer næppe på beskrivelsen længere. Derimod spiller In Flames i dag super melodisk metal, med store omkvæd og bajersvingende fadøls fællessang. Deres seneste album “Battles” er ude nu og det er med således med dét album i ryggen, at svenskerne atter bringer deres skyts på Copenhell, hvor de også optrådte i 2013!

DevilDriver

Og så skal der edermandme grooves igennem! De hårdtslående herrer i DevilDriver kommer omsider til Copenhell. Omsider fordi de aflyste tilbage på den første festival i 2010, men nu er det altså tid! Dez Fafara og co. nedlægger Copenhell til sommer! Let’s Pray For Villains!

Rising

Lidt dansk bliver der nu også plads til på næste års program. De melodiske sludge metallere i Rising spiller på Copenhell i 2017! I år var danskerne at finde på Roskilde Festivalen’s Pavilion scene, men næste år gælder den altså Copenhell!