Steel Panther i Vega. Photo: Weiss

Steel Panther i Vega. Photo: Weiss

Top professionel underholdning leveret af Steel Panther, som altid, men hvor længe kan de køre joken? 
Det er sgu altid underholdende med Steel Panther. Men skærer man alt underholdning og diverse pussy jokes væk, vil man opleve at bag alt sminken gemmer der sig et band, der er musikalsk teknisk overlegent i forhold til alle andre mere seriøse bands i den mere sleazede og glammede stil. Soloerne sidder millimeter præcis og bandets mand i front Michael Stars synger fremragende og er en glimrende frontmand.

Men Steel Panther vil jo andet end musikken og det er her det begynder at halte for bandet. For kan de snart være sjove længere? Her er svaret… nej!
Første gang er joken kæmpe stor, anden gang er de rigtig sjove, tredje gang begynder det at stramme lidt (for at blive i universet) og fjerde gang bliver det udvandet.

Sådan var det lidt for undertegnede denne aften i Vega, hvor Steel Panther ellers startede forrygende ud med den frembrusende “Pussywhipped” og “Party Like Tomorrow Is The End Of The World” . Helt igennem festligt en fredag aften.

Og så blev aftenens første runde af jokes sendt afsted. Og jo, det er sgu sjovt at høre om bandet’s uendelige mængder af damer og stoffer. Det er det sgu’. Men efter godt halvanden time er det altså udvandet.

Steel Panther vinder stort på deres musikalske udfoldelser på scenen og det faktum at de bag jokes og komiske tekster, rent faktisk er et af de få bands på scenen idag, der kan skrive et veldrejet og helstøbt melodisk hit.

Fra at starte stærkt denne aften i Vega gik det midtvejs i stå for panteren. Et akustisk sæt satte en solid bremse i festen. Måske det var bandet’s bud på at fornye sig en smule på scenen, men hvis det er tilfælde skal de lade vær. Folket var denne fredag aften ikke klar på akustisk hygge stemning, men mere et rendyrket energisk power sæt!

Og power sæt blev det da også til tilsidst hvor bandet traditionen tro hev et par damer op på scenen under “17 Girls In A Row” og fandt en asiatisk kvinde til ligeledes at joine bandet på scenen under “Asian Hooker”.

Steel Panther leverede et topprofessionelt show, som på trods af et mindre vellykket akustisk sæt og et frieri på scenen (Tillykke med det Dennis og Sanne) var fuldstændig blottet for overraskelser og som beviste, at Steel Panther måske skal til at ryste posen, hvis de stadig skal kunne holde dampen kørende de kommende år.

6-penta