twisted-sisterDen gode nyhed er at Twisted Sister rammer Danmark igen!!

Den dårlige nyhed er at det er i præcis samme weekend som Copenhell! Øv bøv!

Nå men anyways! Twisted Sister kommer forbi Fængslet i Horsens til “Horsens State Prison Motorcycle Festival” d 20/6 2015.

Bag festivalen står blandt andet Frank Panduro fra Horsens & Friends. Han er kendt for at have hevet blandt andet Metallica, Volbeat og Aerosmith til byen. At han nu kan tilføje Twisted Sister til listen, gør kun smilet bredere. ”Især os der husker ”Stay Hungry”, har svært ved at holde armene nede. Om man er fra den tid, eller om man er fan af dem, er ikke afgørende. Twisted Sister leverer altid store koncerter, og jeg glæder mig til, at de besøger vores nye festival.”

Twisted Sister spiller kun ganske få koncerter hvert år, og derfor er det et scoop, at festivalen kan præsentere bandet. At det netop er Horsens State Prison Motorcycle Festival, de vælger at spille på, er ikke uden grund. Forsangeren Dee Snider er en erfaren herre, når det kommer til motorcykler. Han har de seneste 12 år stået i spidsen for ”Dee Snider’s Ride”. Her arrangerer han en årlig velgørenhedstur for motorcyklister, der hvert år har flere tusinde deltagere.

Ud over Twisted Sister spiller også Pretty Maids d 20/6.

Billetter kan købes her