Foto: Henrik Moberg Jessen

Foto: Henrik Moberg Jessen

Et af Danmarks mest prominente metalnavne har sagt farvel. Og de kunne ikke have gjort det på bedre vis!!

Det var ren og skær fornøjelse samt en kæmpemæssig magtdemonstration vi fik serveret i Pumpehuset i fredags. Det var en opvisning i dansk metal-historie – og det blev gjort ved at skabe historie. For aldrig har jeg oplevet noget lignende til en metalkoncert før. Køen strakte sig fra Pumpehusets døre og helt over til Palads biografen. Stedet var PROPPET til randen med glade mennesker, der ALLE var klar på at sende The Psyke Project afsted mod legenderne. Og det fik vi gjort!

2 x 50 min (som så i sidste ende blev til væsentlig mere) bestående af først et old-school set (1999-2004), blandt andet hvor bandets Nu/Rap Metal periode fik salen til at danse og så et nyere set (2005-2014) hvor den sludgede post-metal fik alt til at koge!

Der er virkelig næsten ikke meget mere man kan sige om denne aften. Alt spillede til perfektion. Og var du der ikke, så kan du med god grund sparke dig selv i røven fra nu af og til dine dages ende. Fordi det her var historie.

Vores fotograf Henrik Moberg Jessen var på pletten og tog ikke blot en helvede masse fede billeder, men filmede også det meste af koncerten! – Find ham på Facebook HER (åbner i nyt vindue).

Se med her:

Galleri: