as the palaces burn“As The Palaces Burn”, der skildrer Lamb Of God’s internationale fans samt forsanger Randy Blythe’s retssag, lader til at få en dansk visning i Cinemateket i København d. 1. Marts (RETTELSE: 7. Marts)

 

Filmen, der er instrueret af Don Argott, der også instruerede den imponerende dokumentar “Last Days Here” om Pentagram’s forsanger Bobby Liebling i 2011, har allerede modtaget meget opmærksomhed, mest af alt fordi at den bliver beskrevet som en af de få genre-specifikke musik-dokumentarer som bør ses af alle musikfans. Den skildrer til dels nogle af Lamb Of God’s internationale fans, fra steder af verdenen hvor metal-genren ikke helt har fundet sit store indpas (endnu). Men en stor del af filmen handler også om den retssag forsanger Randy Blythe gennemgik, samt det følelsesmæssige helvede bandet og vennerne var igennem.

Man har i længere tid kunne ønske at filmen fik en spilning i sit eget lands biografer, og Lamb Of God’s danske fanskare lader til at have talt! For går man ind på filmens hjemmeside http://www.asthepalacesburn.com, kommer “Cinemateket” på Gothersgade i København nemlig frem over de steder filmen kommer i biografen!

Skærmbillede 2014-01-02 kl. 20.40.45

Så skal vi sgu i biffen!

RETTELSE

Ifølge Cinemateket.dk bliver filmen vist d. 7/3-2014 kl 21:30!