volbeat forumDe danske drenge i Volbeat, der tidligere på måneden udgav deres femte studiealbum “Outlaw Gentlement & Shady Ladies” kan nu opleves i to af Danmarks største arenaer denne vinter på ”Outlaw Gentlement & Shady Ladies Live 2013”

Volbeat vender tilbage til Danmark med koncerter i to af Danmarks største arenaer til efteråret – nærmere betegnet lørdag den 23. november i BOXEN, Herning og søndag den 24. november i Forum, København! Tidligere på året solgte bandet samtlige billetter til fem klub-shows på rekord-tid og derfor glæder de sig ekstra meget til at komme tilbage med en storslået produktion til deres danske fans. Siden de første koncerter i Danmark med den nye guitarist Rob Caggiano har Volbeat turneret massivt i USA og Canada og hele sommeren er afsat til at stå på Europas største festival-scener. Bandet har derfor haft rig mulighed for at få integreret de nye numre i deres set list og glæder sig til gensynet med danskerne.

Når den store festivalsæson lakker mod enden vender Volbeat endelig tilbage til de europæiske haller og arenaer – og hermed løftes sløret for en lille del af hvad der er i vente i Europa på ”Outlaw Gentlement & Shady Ladies Live 2013”:

11. OKTOBER: Italien, Milano, LIVE CLUB
12. OKTOBER: Frankrig, Strasbourg, LAITERIE
14. OKTOBER: Frankrig, Lille, AERONEF
21. OKTOBER: Spanien, Bilbao, SANTANA 27
22. OKTOBER: Spanien, Barcelona, APOLLO
23. OKTOBER: Spanien, Madrid, LA RIVIERIA
25. OKTOBER: Frankrig, Paris, BATACLAN
23. NOVEMBER: Danmark, Herning, BOXEN
24. NOVEMBER: Danmark, København, FORUM
25. NOVEMBER: Sverige, Göteborg, SCANDINAVIUM
26. NOVEMBER: Sverige, Stockholm, TELE2 ARENA
30. NOVEMBER: Norge, Oslo, SPEKTRUM

Billetterne til koncerterne i Danmark bliver sat til salg fredag den 3. maj kl. 10:00 via nedenstående link samt i landets FONA butikker og på telefon 70 263 267.

23. NOVEMBER: BOXEN, Herning – køb billet inkl. tilvalg:http://www.billetlugen.dk/musik/29616/volbeat/
24. NOVEMBER: FORUM, København – køb billet inkl. tilvalg:http://www.billetlugen.dk/musik/29616/volbeat/

volbeat forum