warriors weekendDer er release-weekend for Fall Of Pantheon, københavner hard rock med Siamese Fighting Fish og undergrunds hardcore/black metal i Valby, når du som warrior igen drager på weekend!

 

Fredag

Fall of Pantheon releaseparty + Corpus Mortale + Billy Boy In Poison + Pataus, Lygten Station (København)

Der er simpelthen ikke andet at foretage sig denne fesne forårs-fredag, andet end at blive shitfaced sammen med Corpus Mortale, Billy Boy In Poison, Pataus og ikke mindst Fall Of Pantheon, der fejrer releaseparty for deres nye EP “The Shadow Envelops All”. Det bliver HEFTIGT!!! Og hvad der er endnu bedre er at hele herligheden kun koster 50kr. Årh hvaaad! Dørerne åbner kl 20, og der er mødepligt!

Lørdag

Fall Of Pantheon releaseparty + Billy Boy In Poison + Panacea + Crematoria, Fatter Eskil (Aarhus)

Lørdag drager Fall Of Pantheon-releasefesten så til Aarhus, hvor de på Fatter Eskil vil gi den fuld spade sammen med de skæggede Billy Boy In Poison, Panacea og Crematoria! Denne gang koster det 60kr, men det burde vel ikke være nok til at holde Aarhusianerne hjemme? Næppe! Kom i sving! Dørerne åbner kl 20!

Siamese Fighting Fish + Ciccone Ritchie, Beta (København)

Det danske hard rock orkester med den energiske Mirza i front spiller på Beta denne lørdag, og er 100% lige så energiske som vi kender og elsker dem for! 100kr for entre og dørerne åbner kl 21!

Søndag

We Came Out Like Tigers + Ruined Families + Ajuna + Église, UnderWerket (Valby)

Hardcore/emo/black metal bandsne We Came Out Like Tigers (UK) og Ruined Families (GRE) rammer det intime spillested UnderWerket i Valby og med sig har de ingen ringere end de to danske upcoming bands Ajuna og Église! Dørerne åbner kl 19 og det hele koster kun 40kr! Hvis fredag og lørdag ikke har dræbt dig helt, så er det ingen undskyldninger for at dø helt denne aften!