Wacken’s årlige metal battle, der giver unge bands håb for at få lov til at optræde på europas største metalfestival, har de sidste tre år spyttet en dansk vinder ud. Nu drager disse tre bands så på tourne sammen!!

De bands der er tale om, er nemlig ingen ringere end det melodiske dødsmetal-band By The Patient (vinder 2010), dødsmetallerne i Aphyxion (vinder 2011) og thrash-sludgerne i Electric Hellride (vinder 2012)! Det bliver første gang nogensinde at disse tre bands tager på tour sammen, og det bliver med sikkerhed en hektisk aften!

 

 

 

 

Tourplanen er som følger:

26/4 – Badeanstalten, Slagelse
27/4 – Beta, København
3/5 – Godset, Kolding
4/5 – Posten, Odense
9/5 – Forbrændingen, Albertslund
10/5 – Studenterhuset, Aalborg
11/5 – Fermaten, Herning
17/5 – Von Hatten, Randers
18/5 – Konfus, Esbjerg