Det symfoniske metalcore/deathcore band Bring Me The Horizon gæster den gamle biograf som led i udgivelsen på deres kommende plade “Sempiternal”

Er du til storladen metalcore/deathcore med masser af live-energi, så kan du med rette se frem til d. 17. Maj hvor Bring Me The Horizon tromler ind over Amager Bio! Sidst bandet gæstede Danmark var til som opvarmning til Machine Head i Amager Bio, der fik en lettere lunken modtagelse.. Men de spillede også en ganske anmelderrost koncert på Roskilde Festival 2011, hvor der især blev lagt vægt på bandets live-energi og at de formåede at få godt gang i folk allerede kl 12:00 om formiddagen!
De har for nyligt smidt singlen “Shadow Moses” på gaden fra den kommende plade, og jeg er IKKE meget for at indrømme det, men jeg synes faktisk at de har fat i noget denne gang, hvor især vokalen synes langt mere skarp end førhen. Men om det bare er mig der er i en midtvejskrise på mine gamle dage eller om ørerne så småt er ved at falde af grundet arbejdsskade, vil jeg lade jer bedømme! (lyt nederst her)

Billetter vil blive sat til salg d. 16. Januar kl 10 og koster 245 kr + gebyr

Links:
Amager Bio
BILLETnet

Lyt til bandets nyeste single “Shadow Moses” fra pladen “Semptiternal” herunder: