blazeIron Maidens forsanger i midten af 90’erne kommer til Danmark, når Blaze Bayley gæster Templet i Lyngby d 3 april.

Nuvel måske er dette en gammel nyhed for nogle, men for os to her på sitet har vi bare ikke været vidne til dette før nu. Så med denne post håber vi, at endnu flere, ligesom os, vil blive opmærksomme på det.

Blaze Bayley begyndte sin karriere i Wolfsbane tilbage in 1984. Som sanger er han dog blevet mest kendt som forsangeren i Iron Maiden, der i midten af 90erne erstattede Bruce Dickinson. Her udgav han sammen med Maiden “The X-Factor” og “Virtual XI” hvor klassiske numre som “The Clansman”, “The Sign Of The Cross” og “Lord Of The Flies” er at finde. Efter sin afgang fra Iron Maiden begyndte han en solokarriere.

På Templet i Lyngby vil Blaze spillet et akustisk sæt med guitarist Thomas Zwijsen. Mon ikke vi kan forvente både Wolfsbane, Maiden og solo-numre denne hyggelige aften på Templet.

Køb billet i forsalg hvis du ved du skal afsted. Lad vær med at vente til i sidste øjeblik

Deltag i eventet