warriors weekend Endnu en weekend er life på trapperne, og monstro om det ikke bliver en warrior’s weekend igen! Denne gang står den bl.a. på dødsmetal fra Corpus Mortale, Mighty Fight Night og Magtens Korridorer! Vel mødt!

    Fredag:

Corpus Mortale releaseparty (City Of Sin)
Det danske dødsmetalband Corpus Mortale har for nyligt udgivet pladen “FleshCraft” – og det skal fejres! Pladen modtog 4,5/5 stjerner her på siden (læs anmeldelsen her), så hvis du er til hårdtslående dødsmetal, snyd dig ikke for at få oplevet disse numre live!! Supporten står death/thrash bandet Roarback for! Indgangen koster 60kr (inkl 1 øl og gardarobe) og dørerne åbner kl 22!

    Lørdag:

Mighty Fight Night (Vega)
Det er atter blevet tid til at afholde den prestigefyldte talentkonkurrence MIGHTY FIGHT NIGHT, hvor tre metalbands dyster om en eftertragtet plads på 2013 udgaven af Copenhell! I år er det det tekniske dødsmetalband Fall Of Pantheon, hard rockerne i Momentum samt deathcore-drengene i Wecanwalkonwatertoo hinanden! Aftenens hovednavne er ingen ringere end sidste års vindere, sludge-metallerne i Barricade samt hard rock bandet Saint Rebel!

Cold Black + Ephemera (City Of Sin)
Det danske hard rock/metalcore bandet Cold Black giver koncert på Sin City, hvor de bl.a. vil spille nye numre! Musikalsk kan de bedst beskrives som en blanding af Motley Crue, Asking Alexandria og Black Veil Brides, så er du til den slags bør du ikke snyde dig selv for at møde op! Entreen koster 60kr – og så er den første øl og gardaroben så også betalt!

Magtens Korridorer (Pumpehuset)
Denne lørdag spiller det populære danske hard rock orkester en udsolgt koncert i Pumpehuset, så too fucking bad hvis du ikke har billet! Det lader til at blive en festlig aften!

    Søndag:

Tømmermænd!