Ny weekend – nye koncerter! Vi gir dig her vores anbefalinger for den fede weekend! En weekend der byder på en masse, masse dejlig upcoming musik!

 

 

Fredag:

Devil’s Coach Horse, Castles Made Of Sand, Disarray Son (PH Caféen, KBH)

Den står på old school tung rock hele vejen igennem i bedste Black Sabbath og Led Zeppelin stil fredag aften på PH Caféen!

Mordax, Deus Otiosus, Hexis, Satanic Stormtroopers, Death Comes Pale, Impalers (Monorama, Århus)

Er man i Aarhus i weekenden, så gå for alt i verden ikke glip af første aften af Mono Goes Metal pt 8. En masse fede bands, en masse subgenre og en masse dejlige mennesker!

Old school slam død og grooved thrash kendetegner denne første aften af METAL FEST på Lygten. I kan bl.a. opleve Decay Of Existence som vi her på Blastbeast.dk udvalgte til vores første runde af The New Shit! En klar anbefaling her fra!
De groovede thrashere gæster Beta til et brag af en koncert!
Dansk  upcoming metal i alle tænkelige subgenre er hvad du møder hvis du tager i ungdomshuset på Dortheavej fredag-aften til Do The Metal vol. 2!
Rock og grunge i den poppede ende af skalaen er hvad du kan forvente hvis turen går til City of Sin fredag-aften.

 

Lørdag:

Er man i Aarhus i weekenden, så gå for alt i verden ikke glip af anden aften af Mono Goes Metal pt 8. En masse fede bands, en masse subgenre og en masse dejlige mennesker!
METAL FEST’s anden dag på Lygten byder ligesom fredagens program på en masse dejlig ny metal. Alt fra core til død bliver leveret denne lørdag-aften!
Hard rock møder electronica – lyder det spændende jamen så smut dog på Danmarks fedeste rock klub lørdag-aften!
Tungt, groovet metal er hvad Voxhall i Aarhus står for lørdag-aften! Og så er det oven i købet gratis!!