Så er det danske alternative rock/metal-band SIAMESE FIGHTING FISH (SIFIFI) klar med opfølgeren til debutten ”We Are The Sound”. 

”Breathe:See:Move” rammer gaden d 20/8 og inden da holder bandet en storstilet releasefest i Vega d 18/8.

Pressemeddelelse:

Efter udgivelsen af SIFIFI’s anmelderroste debut ”We Are The Sound”, rykkede SIAMESE FIGHTING FISH op fra det nedre vækstlag og op i den gruppe af lovende nye danske bands med et internationalt potentiale. Foruden de mangestjernede anmeldelser i magaziner og webziner rundt omkring i verden blev albummet kåret som et af årets bedste albums i Scream Magazine (NO), Massmovement Magazine (UK) og på de anerkendte danske blogs AllScandinavian.com og Rockfreaks.net.

I forbindelse med udgivelsen af SIAMESE FIGHTING FISH’s 2. album ”Breathe:See:Move”, der er indspillet i det velrenommerede Vibe Factory og mixet af Kristian Thomsen (Black City, The Storm), holder bandet en kæmpefest på VEGA lørdag d. 18. august. Denne aften vil byde på hemmelige gæstesolister og et vildt sceneshow bestående af professionelle dansere, flot lysshow i kombination med et af landets dygtigste visualkunstnere, og et forsøg på at slå verdensrekorden i stagedives. Det excentriske liveband er efterhånden kendte for at give nogle store koncertoplevelser, hvor de mest mindeværdige er en optræden i politiuniformer i et hollandsk BZ-hus, samt spillet koncert på RUST i Ninjadragter.

Allerede nu kan man høre 1 single fra bandets nye udgivelse Crap Is The New Black

 

SIAMESE FIGHTING FISH tager i forbindelse med udgivelsen af ”Breathe:See:Move” på flg. DK-tour:

4. August//Nakskov Festival//Nakskov

18. August//VEGA//København (releasefest)

1.September//Posten//Odense

7. September//Forbrændingen//Albertslund

8. September//Tapperiet//Køge

14. September//Gimle//Roskilde

15. September//Kulturhuset//Helsinge

20. September//Metromusik//Ringsted

21. September//Elværket//Helsingør

28. September//Kulturfabrikken//Nykøbing F.

29. September//Huset//Nakskov

05. Oktober//KB18//København

11. Oktober//Studenterhuset//Aarhus

12. Oktober//Rockcafeen//Aalborg

13. Oktober//Tobakken//Esbjerg

20. Oktober//Det Gule Pakhus//Horsens

21. Oktober//Bornholmske Højskole//Rønne

 

Link til release-eventet