Det er tre unge, men utroligt stærke navne, der får lov til at tage på tourné under MTV’s Headbangers Ball tour 2013.

Det er nemlig intet ringere end Death/Mathcore bandet Scarred By Beauty, oldschool thrasherne i Essence og sludge-metallerne i Rising der kommer til at rive folk rundt, på ialt 9 forskellige steder i Danmark her til november!

1/11 – Aalborg Metal Festival, Aalborg, DEN
2/11 – Von Hatten, Randers, DEN
3/11 – Konfus, Esbjerg, DEN
8/11 – Kansas City, Odense, DEN
9/11 – Beta, Copenhagen, DEN
10/11 – Badeanstalten, Slagelse, DEN
11/11 – Pitstop, Kolding, DEN
16/11 – Kulisselageret, Horsens, DEN
17/11 – Radar, Århus, DEN

Specielt Essence glæder vi os meget til at opleve tilbage på den danske metalscene, efter succesfulde tournéer rundt i Europa sammen med bl.a. Krisiun og Vader og efter en lang indspilningsperiode sammen med Peter Tätgren i Sverige. Læs vores interview med dem HER