Den tyske thrash-maskine Kreator er tilbage med Phantom Antichrist.

You know what you get with Milles og co.: hårdtpumpede riffs og old school thrash – Næsten og så alligevel ikke!

For undtagelsen kommer med Phantom Antichrist! For på denne nye udgivelse er det væsentligt, at bide mærke i måden hvorpå Kreator indbygger et langt mere melodisk og episk touch i de hårdtpumpede riffs end tidligere set. Særligt på numre som “The Few, the Proud, The Brokken” og “From Flood Into Fire,” hvis åbningsriffs og omkvæd lyder som en thrashet version af episk Amon Amarth. Særligt i “From Flood Into Fire” c-stykke bliver vi mødt af en af de flotteste guitarsoloer jeg længe har hørt. Det er rent lir for folk med et blødende hjerte for guitarbasseret musik!

Kreator spiller deres thrash på Phantom Antichrist med en langt mere melodisk tilgang end tidligere! Ikke at det gør albummet ringere på nogen måde. Desværre tror jeg bare ikke på numrenes holdbarhed i længden. For udover de episke elementer er der ikke så meget at komme efter på Phantom Antichrist. Jeg er spændt på hvad den hårde thrash-kerne vil synes om denne udgivelse.

Kreator har tilføjet de stærker melodier fremfor de stærke riffs og tempoet er sat betydeligt ned på Phantom Antichrist.

Kreator gæster Amager Bio med Morbid Angel, Nile og Fueled By Fire d 12/12