Ved Roskilde Festival overhovedet hvad de går ind til!? DevilDriver, der om nogle er kendte for at sprede kaos og brutalitet på scenen – og ikke mindst blandt publikum, er sidste fokus inden Roskilde Festival 2012! Vi ses, møgsvin!

DevilDriver, groove-dødsmetal bandet med den karismatiske Dez Fafara i front, er et af de bands jeg glæder mig aller mest til at opleve på årets festival. Og det er der tre gode grunde til!

1. Musikken
Musikken er om noget det vigtigste element til en koncert. Her spiller DevilDriver en typisk amerikansk og energisk blanding af groove og melodisk død, der går lige i mellemgulvet hos lytteren. Der er disket op med fede riffs, ultra-melodiske passager og ikke mindst en masse tons!

2. Tidspunktet
Tidspunket kunne næsten ikke blive bedre – Fredag aften kl 21 på Arena. Forestil jer scenariet – vi er godt halvfulde, ikke HELT kvæstede endnu (som vi desværre nok er når både Behemoth og Machine Head, blandt andre, spiller) og stemningen rammer kogepunkter! – og så går denne sang på:

Hell fucking yeah!

3. Deres liveshows
Sidste og bestemt ikke den mindste grund til at glæde sig til DevilDriver er deres berygtede liveshows! Her er de kendte for at skabe pits af gigantiske proportioner – og det er her jeg bekymrer mig om, hvor vidt Roskilde, med sine mange sikkerhedsforanstaltninger, overhovedet ved hvad de går ind til?? Jeg så dem varme op for Machine Head i Amager Bio i efterårs.. og vi kan glæde os! Jeg vil slutte af med denne lille sag, fra Download Festival nogle år tilbage.

Forvent numre som:

  • Dead To Rights
  • I Could Care Less
  • Horn Of Betrayal
  • Pray For Villains

Vi ses i pløjemarken, røvhuller!