Countdown nummer syv står på brasiliansk groove – Soulfly står for skud!

For det utrænede metaløje giver navnet Soulfly måske ikke den helt store genklang. Men nævner man navnet Sepultura er der straks flere der vågner op! – dette er ganske enkelt fordi at Sepultura i sin storhedstid blev frontet af Max Cavalera – selvsamme mand som brøler hjertet ud i Soulfly!
De har haft en del modgang som band, og da deres første selvbetitlede plade blev haglet ned som et halvvattet forsøg på at lave nu-metal (der er et nummer featuring fucking Fred Durst fra Limp Bizkit, for crying out loud), og udover et hæderligt åbningstrack, så var projektet nærmest dødsdømt fra start.

Men de blev ved! Og det blev godt! Efter debutfiaskoen kom de igen med en kraftpræstation uden lige på pladen Primitive!

Her skød de imidlertid rigtigt med numre som Jumpdafuckup, Mulambo og dette dejlige track ovenover her. Her fik de fokus på plads og fundet tilbage til sine blodige rødder, og lavet thrashinspireret dødsgroove igen!

Et par op-og nedture skulle der til gengæld også til efterfølgende, men bandet har overlevet tidens termer, og er dagen idag aktuelle med den imponerende plade Enslaved, som vi helt sikkert kommer til at høre en del fra, om ikke andet til deres koncert på Copenhell!

For københelvede da det er lækre sager det her! Brutalt, groovet og Max Cava-fucking-lera som vi kender ham! Og apropos “som vi kender ham” – så kan vi ikke helt komme uden om hans fortid i mastodonterne Sepultura – for Soulfly er garante for at hive et enkelt eller fire Sepultura tracks frem fra gemmerne når de entrerer scenerne verden over!

Blandt andet denne frække sag her fra fortiden er de kendte for at hive frem til vores alles store glæde. Så det skal nok blive et fucking dejligt gensyn med en af metallens aller største skikkelser! Temaerne er politiske, musikken er voldsom og energien er alle steder.

Copenhell – get ready to jump da fuck up!

Forvent numre som:

  • World Scum
  • Roots Bloody Roots (Sepultura cover)
  • Troops Of Doom (Sepultura cover)
  • Seek N’ Strike
  • Prophecy