Lige ved og næsten! Nyt dansk metalcore-band overbeviser med deres internationale lyd. Men vil de kunne overleve på længere sigt, derude i den store stygge verden?

Kan godt starte med at sige at All Trays For Venom er et ganske habilt bud på et af de få danske metalcore bands, der sagtens ville kunne klare sig i udlandet. Men som en klog mand engang har sagt – hvis man vil lege med de store drenge, må man også blive bedømt derefter. Et eller andet i den stil.

Der bliver tæsket derudaf med den vanlige blanding af crossover thrash, hardcore råbe-vokal med enkelte clean indslag samt groovede riifs – moderne som det nu er! De kan deres shit. Især den råbende vokalist er spækket med potentiale, og giver mig associationer til The Haunteds gamle frontmand Peter Dolving i sine mere rå dage.

Men skal man hive dem ud på verdensmarkedet, så har de ikke helt den gnist eller de slagkraftige sange der skal til endnu, for at være the next hype. Pladen er ganske fed at tæske sig igennem, og får jeg muligheden vil jeg 100% også opleve dem live, men som det ser ud nu, er det stadigvæk en del andre bands der overskygger dem. Mit råd er at gå i tænkeboks og så skrive dét nummer som får dem ud på alles læber.

De er på nuværende tidspunkt et dansk metalband. Med lidt arbejde kan de også blive et internationalt et af slagsen.

Jeg er lidt splittet, og lige nu er det ærgerligt at vi ikke giver halve stjerner. What the fuck! De får 4.