Grundet den massive demonstration i Aarhus svigtede lørdagens billetsalg til Royal Metal Fest i Aarhus for nogle weekender siden. Dette har betydet at forenignen bag står i en meget svær økonomisk situation om deres videre eksistens.

Dette forsøges der nu at blive lavet om på med en støttefest. Følgende meddelelse er skrevet på Facebook:

Da lørdagens billetsalg på Royal Metal Fest svigtede – formodentlig pga. optøjer & demonstrationer – blev den væsentligste konsekvens heraf, at foreningen bag nu er eksistenstruet, samt at den siddende bestyrelse risikerer at hæfte personligt for det økonomiske underskud. Foreningen har dog fået betalt alle optrædende – og arbejder pt. på at opnå ekstraordinær støtte/kredit hos vores samarbejdspartnere.

Vi har sidenhen fået bekræftet vores formodninger, af mange som ikke indløste billet, samt fået så mange støtte-erklæringer, at vi nu afholder en støttefest – til foreningen og Royal Metal Fests overlevelse!

Festen bliver holdt på V58 lørdag d. 28. april fra kl. 19:00 
(efter foreningens generalforsamling samme sted)
Der vil være fri entré – hvor du således selv bestemmer hvor mange penge du vil støtte os med! 
Der vil være koncert-øl til 25.- samt dobbelt op på Royal Unibrews nye flaske-øl!

Første band på plakaten er CARO fra Frederikshavn, som netop har vundet WOA:MetalBattle i Herning – og er pladeaktuelle med albummet ‘Alpha’, der udkom d.10. april i år.
Tak til Ria & Dedicated Booking for at sponsorere deres seje band!

+ MERE MUSIK TBA!

Der vil desuden blive amerikansk lotteri om et par flasker Crocell snaps (RMF-edition), CopenHell vodka samt diverse merchandise som er blevet doneret af optrædende!

Vi vil desuden takke Kasper Molin & Livescenen.dk for at starte denne indsamling til os: Du kan aflevere penge fysisk ved samtlige W:O:A Metal Battle events i landet! Ellers kan du også indsætte støtte-kroner på deres konto 
– HUSK at skrive “METAL ROYALE” i tekstfeltet: Reg. nr.: 3201 (Danske Bank) Konto nr.: 3201774950 Indsamlingen stopper lørdag den 5. maj. Pengene vil herefter blive overdraget til Foreningen Metal Royale til W:O:A Metal Battle finalen i Pumpehuset samme aften.

Sidst vil vi gerne takke André Krickau & resten af V58 for deres store opbakning, samt hjælp til at skabe støtte-festen! 

Støt metal Royal og den fantastiske forening bag festivalen! – Vi kan simpelthen ikke have at nogle fjolser i en demonstration skal ødelægge glæden vi alle har ved metal og dens kultur!

Deltag i arrangementet d. 28 april i Aarhus!