THRASH MOTHERFUCKERS! 

Et af verdens mest oversete thrashbands er klar med en elektrificeret udgivelse man for alvor kan brænde nallerne på! OverKill udgiver idag The Electric Age. En badass motherfucker af en højspændt thrash-udgivelse. Der er simpelthen så meget energi på drengen her, at Lars Ulrich ville falde om af bar’ afmagt inden han kunne nå at råbe OVER!

Bobby “Blitz” Ellsworth (Thrash’ svar på UDO) fører tropperne an på The Electric Age’s 10 strømudladninger. Det er så old school det her. Det er så rigtigt. Det er så thrash. Sounden er knivskarp og selvom man har hørt det hele før fra OverKills hånd, så er det bare dén formel der holder. Bandet spiller super tight og formår stadig i den pumpende thrash at bibeholde melodien.

Skal man gå mere i detaljer med numrene vil jeg helt klart anbefale skivens nr 6 “Drop The Hammer Down.” Et nummer der tonser derud af, men har nogle super fede breaks inkorporeret i dynamikken, hvor særligt Ron Lipnicki’s dobbelpedal arbejde er værd at fremhæve. Det slår eddermandme gnister folkens. Og hvis de tidligere numre har skabt gnister så bliver lortet sgu antændt når mainriffet til 21st Century Man starter ud. Et power-stød uden lige, og fuld smæk for hver en skilling, helevejen igennem indtil strømmen slukkes på Good Night!

OverKill –  The Electric Age er et must for enhver fan, ikke kun af thrash, men også dem der ønsker kvalitets metal for alle deres penge!