Et af Danmarks mest brutale dødsmetalbands Defilementory signer med det tyske dødsmetal pladeselskab Torture Music Records

Defilementory er et relativt nyt band på den danske metalscene. Og kvartetten har kun spillet sammen siden 2008. I 2010 udgiver bandet deres første demo – det brutale “Gory Defilement.” Denne bliver senere fuldt op af to-tracks singlen “Infatuation With Deformity”, der udkommer i februar 2011. Denne udgivelse viser bandet med en lyd, der er langt mere mørk og atmosfærisk end på “Gory Defilement,” der modsat viste et band med en mere traditionel tilgang til den brutale deathmetal sound.

Nu har det unge band fra Roskilde signet med det tyske selskab Torture Music Records og vi kan derfor se frem til et helstøbt album i slutningen af 2012. Det skal nok blive fucking brutalt når vi har med Defilementory at gøre! Så se frem til en omgang ekstremt dødsmetal fra et af de nyeste skud på stammen herhjemme!

Se mere til Defilementory:

Facebook 

Souncloud