Idag er de første metalnavne kommet på programmet til Roskilde. Og vi kan indtil videre se frem til en sommer med death og grind når DevilDriver og Nasum kommer forbi!

Begge bands spiller for første gang på Roskilde Festival!

Og skulle der af en eller anden underlig årsag være folk der ikke kender disse to bands:

Devildriver er groove/death metal direkte fra Santa Barbara Californien. Bandet har netop spillet med Machine Head. Hvor de nedlagde Amager Bio i en kæmpe mosh. En koncert som vi her på Blastbeast gav 4 stjerner. Bandet skulle i 2010 have spillet på Copenhell men valgte at aflyse. Lad os håbe det ikke sker til sommer på Roskilde!!

Grind/death-bandet Nasum fra Sverige blev dannet tilbage i 1992 og valgte at gå i opløsning i 2005. Nu har bandet valgt at blive gendannet i 2012  på en one-off tour for at fejre deres 20 års fødselsdag, som bl.a. bringer dem til Wacken! Det er derfor noget af et scoop Roskilde kan offentliggøre med NASUM!