Idag er dagen hvor Copenhell har offentliggjort sine første navne! Og boom! Hvilken glædelig nyhed! Udover Lamb of God er både Anthrax, Trivium og Skeletonwitch kommet på plakaten idag, så sommeren kan bare komme an!

Dette vil være Lamb Of God‘s første besøg i Danmark siden det amerikanske Groove-band gæstede Vega i April 2010, hvor de næsten bogstaveligt talt rev taget af bygningen! De vil være klar med deres nye skive “Resolution” d. 23/1/2012 når de gæster Refshaleøen til Juni, så vi vil 100% kunne få lov til at opleve en masse nye lækkerier fra Lamb Of God!

Hør mere fra Lamb of God:

Redneck:

Laid To Rest:

Anthrax er oldschool Thrash metal så det batter! Som en del af The Big 4 (der også tæller Metallica, Slayer og Megadeth) har Anthrax siden 1981 fået cementeret sig som et af verdens største metalbands! Deres nyeste plade “Worship Music” har fået svimlende gode anmeldelser, og rygtet går at de er KNIVSKARPE når de kommer til Copenhell. For satan hvor bliver det fedt at opleve endnu et af The Big 4 på Copenhell, Megadeth kom jo forbi år 1!

Madhouse:

Fight ’em ’til You Can’t:

Trivium er et af de mere lovende amerikanske metalcorebands der med sine klare thrash-elementer også appelerer til den mere kræsne metallytter og har derfor høstet stor success i de senere år! Siden 1999 har de udgivet 5 fuldlængde albums og når de gæster Copenhell har de deres nye kritikerroste skive “In Waves” med sig!

Down From The Sky:

Skeletonwitch er et af de helt nye spillere på metalscenen der med sin unge alder (siden 2003) dog hiver inspirationer fra mere legendariske størrelser og sin blanding af thrash, black og traditionel heavy ikke er noget man lige hører hver dag! De vil være klar med sin fjerde skive “Forever Abomination” når de kommer til Refshaleøen!

Repulsive Salvation:

… Vi glæder os!