Idag er det lige præcis en uge siden Black Sabbath offentliggjorde deres gendannelse. Og nu er de første datoer for deres kommende tour på plads. 

Som det ser ud nu starter Black Sabbath deres tour i Moskva d 18 maj med en koncert i Olimpiske. De bliver efterfølgende en lille uge i Norden hvor der – surprise, surprise – stadig ingen koncert er i Danmark. Malmö d. 2/6 er således det tætteste vi som danskere indtilvidere kommer på at opleve bandet.

Endvidere er en masse festivaler blevet offentliggjort i forbindelse med Black Sabbath’s gendannelse. Download Festival i England, Hellfest i Frankring, Gods Of Metal i Italien og som vi tidligere kunne afsløre her på Blastbeast også Graspop Metal Meeting i Belgien.

Der er som sagt stadig ingen koncert klar i Danmark. Vi ved dog, efter vores interview af Jeppe Nissen fra Copenhell, at Black Sabbath ikke vil kunne komme til Copenhell pga deres størrelse. Så nu skal vi alle sætte vores lid til Roskilde Festival eller en koncert på den jyske hede!

Se foreløbige datoer her https://www.facebook.com/BlackSabbath?sk=events