Med ”The New Shit” ønsker vi hver anden måned, at præsentere ét nyt band i det danske upcoming-miljø, der netop er kommet med en frisk demo. Præsentationen på blastbeast.dk vil indeholde en længere beskrivelse af bandet, samt beskrivelse af demoen – ikke en decideret anmeldelse – men en beskrivelse. Selvfølgelig også med billeder og videoer af hvad der nu er muligt fra live-optrædener og/eller musikvideoer.

Konceptet fungerer i praksis således, at hvis man som band ønsker at komme i betragtning til at blive månedens ”New Shit”, skal man sende en mail med band-info/pressetekst, samt lydfiler til blastbeastupcoming@hotmail.dk (denne mail er kun beregnet til at bands kan sende demoer ind). Så vil vi hårdt og kontant udvælge det band, der vil blive præsenteret på blastbeast.dk i den givende måned.

I forbindelse med The New Shit har vi indgået et samarbejde med Anders Bøtter og Sort Søndag. Dette betyder, at Blastbeast.dk bliver en del af programmets ”Undergrunds Ukrudt”, hvor vi præsenterer det udvalgte The New Shit navn på DR P6beat.

Hvad betyder det så for bandet? Det betyder, at det udvalgte band, udover at blive præsenteret på blastbeast.dk også vil blive præsenteret og få airplay i Sort Søndag’s ”Undergrunds Ukrudt.” ER DET LIGE FUCKING METAL OR WHAT!!

På et år vil der således være mellem 5-6 præsentationer af bands på sitet. Når året er ved at være omme vil disse bands få mulighed for at vise deres værd i en samlet showcase-koncert i Pumpehuset i den første måned i det nye år. Her vil vi fejre den nye spændende metal vi har udvalgt i årets løb.

The New Shit er: super promovering på et site med mange læsere, promovering og airplay i DR’s Sort Søndag, mulighed for supporttjans for et hovednavn og en afsluttende showcase i Pumpehuset i slutningen af året.

 

Korte, men VIGTIGE, facts inden dit band sender materiale til os:

  • Bandet må ikke have haft en pladekontrakt.
  • The New Shit skal ikke ses som en talentkonkurrence eller et management!! Vi gør det her for at hjælpe bands frem på baggrund af beskrivelser, synlighed og koncert-muligheder. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt og hamrende fedt at hjælpe nye bands frem. – Og så må bandet ellers klare resten!
  • Tænk lige en ekstra gang over hvad du sender ind. Vi ved, at det er på demo-stadiet og det ikke behøver at været optaget i et prof-studie. Men overvej hvad du selv ville gide at lytte til? Det skal være materiale i god nok kvalitet til at du ville sende det ind til en radio eller et pladeselskab!
  • Alle metallens subgenre er velkommende hos os! Vi er fucking ikke metal elitists og alt fra død til core til hård rock er velkommende hos os – SÅ KOM I GANG, vi glæder os sindssygt meget til at høre hvad I kommer med!!

 

SEND DIN DEMO+INFO TIL BLASTBEASTUPCOMING@HOTMAIL.DK FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL “THE NEW SHIT!