Bersærk - MulmVi har her på Blastbeast eksklusivt fået lov til at streame stoner rockerne Bersærk’s debutplade “Mulm” – lyt med her!

Siden Bersærk tog os alle med storm som et af de første udvalgte navne til The New Shit tilbage i 2013, er det virkelig gået stærkt for de dansksyngende traktor-rockere fra Aarhus. Stigende opmærksomhed – ikke mindst på grund af deres hæsblæsende liveshows – har gjort at hypen omkring deres debutalbum er blevet kæmpemæssig. Så det er selvfølgelig en stor ære at få lov til at streame den før tid her på Blastbeast!

Om pladen udtaler guitarist og sangskriver Lars Evers:

“Titlen Mulm beskriver tusmørket, lige inden det bliver morgen. Det er her, mennesket vågner og langsomt slipper trangen til at stræbe efter materielle ting uden omtanke. Reklamer og tomme politiske budskaber forsøger konstant at fængsle os mentalt og fjerne vores fokus fra det, der virkelig betyder noget i livet. Det er vi indignerede over i Bersærk, og det vil vi gerne udtrykke i musikken,.”

Lyt til pladen herunder:

Pladen er produceret og mixet af Lars Evers, indspillet i Monostudiet i Åbyhøj og med mastering af ET Mastering.

“MULM” udkommer fysisk og digitalt den 29. oktober 2015 på Harzhæreth Media og Osmium Records.