night feverDet eneste danske indslag på vores Copenhell-fokus er landet. Og det er samtidig det bedst rockende k-town hardcore band derude!

 

Det er snottede næser, stramme wifebeaters, skinnende læderjakker, brækkede lemmer og den ene arm konstant i vejret. Night Fever! Hardcore n’ roll som ingen andre kan det, og siden mine skyklapper for alvor blev pillet af, gik det op for mig at denne beskidte juvel har ligget hengemt alt for længe!

Og da jeg så også endelig fik oplevet bandet live til When Copenhell Freezes Over i 2015 (ja, jeg sagde jo jeg var sent ude), blev jeg da blæst FULDKOMMEN bagover! Der gik omtrent kun 1,5 nummer før jeg ikke kunne holde mig fra pitten, der var noget af det gladeste galskab jeg nogensinde har befundet mig i. Det er ikke for sjov at de var dét band der høstede mest success på aftenen, ved både at blive booket direkte til Copenhell, men også til prestigefyldte branchefestivaler rundt om i verden.

Night Fevers nyeste plade “Vendetta” vandt “Bedste Alternative Udgivelse” for nylig til High Voltage Rock Awards – og ikke uden grund! Har der været én plade der har fået heftig rotation på min iPod’en, på anlægget, på pladespilleren.. Og de catchy hooks hænger på hjernen længe efter pladen er slukket. Den dur til dansegulvet, i træningscentret, til løbeturen, til ventetiden, til festerne og når man bare trænger til at give sig selv en velfortjent knytter midt i sylten.

Se Night Fever på Copenhell torsdag nat kl 00:15 når du har fået nok at det kalkulerede og nøje tilrettelagte maskebal med Slipknot, og du bare trænger til det uforudsete, det løsslupne og et musikalsk saksespark der rusker dit så meget rundt, at du ikke kan kende forskel på op og ned, på et gourmetmåltid og et toiletbræt i ungdomshuset, på kys og knytnæver og på melodi og vildskab.

Vi ses i pitten til krammere med 120km/t.