RMF POSTERSå er det atter tid til et par nye navne til festivalen i Aarhus. 

Hvor det de sidste par uger har stået på offentliggørelser af ældre og etablerede navne til toppen af festivalplakaten, er det idag tid til at dykke længere ned. To nyere navne er nemlig blevet bekræftet til Royal Metal Fest.

Det drejer sig om franske, The Walking Dead Orchestra, der kom til verden i 2011, og fik hurtigt status som et lovende band i den franske deathcore verden. Der gik heller ikke længe før de udgav en split-cd med et Ecuadoriansk band, Descomunal. Split-albummet udkom i Ecuador i juli 2012, og i december samme år i Frankrig. Bandet tog på tour i Sydamerika i august 2012, som havde sit højdepunkt med et show på QuitoFest, som gæstes af over 100.000 personer i løbet af tre dage. Franskmændene smed det første fuldlængdealbum “Architects of Destruction” på gaden i september 2013.

Også danske The Petulant er klar til festivalen. Bandet blev dannet i 2013 af brødrene Lukas og Kræn Meier. Begge har en fortid i det hedengangne band Sacrificial, men ville gerne spille sammen igen. De blev hurtigt akkompagneret af musikere fra Crocell, Mordax og Mental Decay. I marts 2014 optog de rutinerede kræfter fra det danske metalmiljø en EP “Anno Domini MMXIII”, som skulle repræsentere bandets stil, som har input fra mange metalgenrer, men med thrashmetallensom hovedingrediens. Der er kort sagt tale om et orkester der vil vise hvad de kan, og hvordan det skal gøres, når de kommer til Aarhus!

Den ottende Royal Metal Fest afholdes på; Atlas & VoxHall d. 10.-11. april 2015. Programmet byder desuden på bl.a. biergarten, metalmarked, promo-events samt koncerter med Anaal Nathrakh (UK), Týr (FO), Destruction (DE), Broken Hope (US), Internal Bleeding (US), Belphegor (AT) & When Water Runs Deep (DK), samt andre endnu-ikke-offentliggjorte artister.

Pris (ekskl. gebyr):
Fredagsbillet 295,-/ Lørdagsbillet 295,-/ Partoutbillet 395,-/ Whiskysmagning +290,- Alle billetter kan købes online via fondenvoxhall.dk/koncerter/royal-metal-fest-2015