Kadavar på Loppen. Photo: Weiss

Kadavar på Loppen. Photo: Weiss

Kadavar tog Loppen med på et rock n rollet syretrip og nøj hvor havde vi det fedt lige dér! 

På en aften med urimeligt mange koncertoplevelser for metalfolket, var valget mellem Cannibal Corpse i Amager Bio, Opeth i Vega eller Kadavar på Loppen på ingen måde let.

Undertegnede valgte sidstnævnte og derfor stod den søndag aften på 70 inspireret heavy rock leveret af nogle tyskere der i dén grad har fart over feltet i øjeblikket.

Retrorock bølgen er over os. Og Kadavar er bestemt nogle af frontmændende for denne bølge. Det er de fordi de live kan levere det der er selve essensen i denne genre. Energi, attitude og et suverænt swing.

Den langskæggede trio har et så fedt drive og feeling i deres rock n roll, at det  er umuligt for publikum at stå stille. Fra første

Kadavar på Loppen. Photo: Weiss

Kadavar på Loppen. Photo: Weiss

akkord  lyder i “Liquid Dream” i et ganske pakket Loppen er vi vidne til et band, der lever og ånder for deres musik. Udstrålingen siger det hele, med en Lupus Lindemann i front, der med sin Gibson SG eksekverer den ene syrede solo efter den anden og kaster om sig med fuldfede fuldtræffere af stonede riffs. Alt imens trommerslager “Tiger” og bassist Simon „Dragon” Bouteloup groover solidt derud af med en herlig tyngde.

Vi har hørt det hele før. Men det er fandme effektivt hos Kadavar, der live bare skal opleves på et eller andet tidspunkt. “Doomsday Machine” , “Into The Night” og “Come Back Life” er aftenens klare hit og udentvivl også det bedste Kadavar endnu har begået.

Disse sammen med et helt nyt nummer var med til at gøre denne aften til (endnu!) en herlig aften selskab med Kadavar. Det var rock n roll, det var energisk, det var højt, det var præcis som det skulle være denne søndag på Loppen, hvor døds og progmetallen buldrede derud af andre steder i København!

 

9-penta