HeidradmfDet går sgu egentlig ganske godt på vores lille, men dog ganske fremadstormende folke og vikinge metal-scene. Og ét af de bands vi kan takke for det er københavnske Heidra. 

Vikinge metalbandet Heidra fra 2006 vandt tidligere på året Mighty Fight Night og sikrede sig dermed en plads på årets Copenhell.

Og man må sige, at det er et kampklar Heidra, der er klar til at bestige scenen på Dark Mental Festival på fredag og Copenhell i næste måned. Bandet er nemlig på trapperne med deres debutalbum Awaiting Dawn, som efter længere tids indspilningsprocess hos Andy La Rocque (King Diamond) i hans Sonic Train Studios, snart ser dagens lys!

Og skal man bedømme ud fra deres debut EP “Sworn To Vengeance” kan man forvente god og solid vikinge metal, med inspirationer hentet i både power, black og folke metal!

På trods af bandets relativt korte levetid, har Heidra allerede delt scene med flere af de helt store navne, der bl.a. tæller navne som Korpiklaani, Hate og Thyrfing.

Så det er for alvor tid til at finde din indre viking frem, gør klar til kamp og bund solid kampdruk! Heidra er et band med energien i top og kommer på ingen måde til at vise nåde på Stengade.

Ensiferum, Moonsorrow og Turisas har så sandelig ikke levet forgæves!

Vi ses på Dark Mental Festival fra d 15-17 maj!