Dj aprilsnarPå grund af kæmpe success og stigende efterspørgsel med vores DJ-sets til diverse metal-arrangementer, har truppen her på siden nu valgt at pakke det skrevne medie væk til fordel for at opsøge livet blandt stjernerne.

Og det er selvfølgelig beklageligt på nogle punkter. Vi følte selv at vi har haft det rigtig sjovt med at skrive. Men enhver kan jo se at det er meget sjovere at komme ud og mærke lidt stjernestøv ved at styre slagets gang bag de to hjul at stål (eller laptop, er det jo så..). Vi skal ikke kunne afvise at vende tilbage til at skrive et blogindlæg eller to på andre sider, eller at vi måske åbner en instagram-konto så man kan følge os on the road. Men ja, pr. 1/4-2014 er Blastbeast.dk nu blevet til “BLASTBEAST METAL-MADNESS DJ CREW feat. DJ Gammel-Far og DJ Kong-Core”

Vi ses derude!

tumblr_m7u1deEtm91rsj1k2o1_500