killtownVar der nogen der sagde tyngde? Killtown Bookings gør!Det er tirsdag, det er så småt begyndt at blive varmere i vejret. Man sidder og kigger rundt på diverse bookingselskabers sider for at opsnuse nogle nyheder og diverse godter.. Killtown Bookings ryger ind på radaren, og hvorfor deres fantastiske forårsprogram praktisk talt er gået vores næse forbi er en gåde!

Er du til sludge/doom/tyngde osv, så læs videre her omkring hva’ der skal ske! Vi har udvalgt en håndfuld navne man absolut ikke bør gå glip af!

(tryk på linksne for at komme direkte til aftenens Facebook-event)

9. April -(16)- (US) + Grime (it) + Inter Arma (us) + Indian (us) – KB18

Den 9. april lægger det legendariske sludge-metal band -(16)- fra Californien vejen forbi Kb18. Siden 1992 har de leveret mægtige riffs og dommedag! Det bliver en larmende aften, og det bliver vildt!

10. April –  Kongh (swe) + Hands of Orlac (it/swe) + Lewd Flesh (dk) – Loppen

Men det er ikke kun de engelsksprogede nationer der kan skrive riffs med mudder og tæsk i. Tag en lille tur over sundet og du har Kongh fra Sverige der spiller på Loppen d. 10!

13. April – Conan (UK) + Demon Head (DK) – KB18

Et af de ypperste navne inde for doom, må uden tvivl være engelske Conan. Så er man til fx Electric Wizard, er der absolut mødepligt på KB18 d. 13 april!

16. April – Morne (us) + Shadow of the Torturer (us) – Stengade

Skal der sovses rigtig ud, så spiller Morne fra USA sludge/post-metal på Stengade d. 16 april. Kom og få ud-af-kroppen oplevelse i stor stil!

22. April – Esoteric (uk) + Procession (swe) + Indesinence (uk) – KB18

Funeral Doom. Behøves der siges mere? Et af de største navne inden for genren, Esoteric fra England, gæster nemlig KB18, så behøves vi sige der er mødepligt? Så hvis forårsvejret har fået gjort bugt med vinterdepressionen, skal Esoteric nok sørge for den kommer tilbage hurtigt!

25. April – Dark Buddha Rising (fin) + Mr. Peter Hayden (fin) – Stengade

Hypnotisk, dragende og psykedelisk. Finske Dark Buddha Rising er nok det tætteste du kommer på at nå doom-metallens nirvana, og det går ned d. 25 april på Stengade.

25. April – Windhand (US) – 1000Fryd

Det er dog ikke kun København der kan være med på beatet med doom og sludge, også ovre i Aalborg kan der opleves stor lyd! Det nyere band Windhand fra USA har høstet mange roser for deres anden fuldlængde plade “Soma”. Det er uhyre stemningsfuldt, så uanset om du er metaller eller ej, eller overhovedet bryder dig specielt om stoner/doom metal, så kan disse gutter anbefales!