iron fireDen Københavnske festival med fokus på up-coming-navne er klar med årets to første hovednavne til festivalen!

Det drejer sig om færøske HELJAREYGA, et navn der måske ikke klinger hos så mange af jer. Det bliver der forhåbentlig lavet om på nu! For bandet med det kryptiske navn er simpelthen TÝR-vokalist Heri Joensen’s soloprojekt, som han siden 2010 har haft kørende. Jeg tror sgu’ godt vi kan forvente os et brag af et vikinge-metal show når disse  herrer går på scenen på Stengade!

Festivalens andet hovednavn er Danmarks power metal stolthed IRON FIRE! Et band der tidligere har optrådt med bl.a. UDO, Primal Fear, Saxon og WASP. Siden år 2000 har Iron Fire udgivet 8 skiver, hvor af den seneste Voyage Of The Damned er fra 2012!

Vi glæder os til et forrygende power metal show i topklasse med Iron Fire!

Dark Mental Festival afholdes d. 15-17 maj på Stengade

Link til event